Organisatie

Bestuur

De Mental Health Foundation heeft geen winstoogmerk. De met de activiteiten behaalde opbrengsten laat ze ten goede komen aan haar doelstellingen. Het bestuur werkt op vrijwillige basis.

brambakkerBram Bakker (voorzitter)
Bram Bakker is psychiater bij Zorg van de Zaak. Daarnaast is hij actief als uitgever bij Uitgeverij Lucht en als auteur van boeken over sport en gezondheid. Samen met cabaretier Marjolijn van Kooten toert hij met het programma Geen paniek langs de Nederlandse theaters.


Esther_MHFEsther van Fenema (organisator Depressiegala)
Esther van Fenema is psychiater bij het Leids Universitair Medisch Centrum. Ze is ook professioneel violiste en oprichter van de Muziekpoli in Leiden. Daarnaast schrijft ze columns voor ThePostOnline en interviewt voor opinie TV Café Weltschmerz.


Harry_MHFHarry Duursema (secretaris/penningmeester)
Harry Duursema is jurist en financieel adviseur. En daarnaast is hij vooral levensgenieter.

 


Rohit_MHF

Rohit Gulati (bestuurslid)
Investeerder en partner van managementteams en aandeelhouders

 
 
 


Anneke_MHFAnneke Dijkstra (officemanager)
Anneke Dijkstra is de spin in het web van de Mental Health Foundation. Als eerste aanspreekpunt zorgt ze voor structuur in de organisatie en ondersteunt ze projecten op secretarieel niveau. Met haar praktische en open houding vindt ze voor alles een oplossing. Anneke zet zich met hart en ziel in voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.